Produsen produk baja stainless engineering

Basa
project
Waca liyane
Perusahaan profesional sing nggabungake integrasi riset lan pangembangan, desain, manufaktur, dodolan, instalasi teknik lan layanan sawise-dodolan, utamane njogo hak-barang tahan karat stainless steel, kolom, hardware kamar mandi, aksesoris poin tembok, gagang lawang, lan hardware sing ndhukung, sheet sheet lan produk liyane produk.
Terminal Bandara Changi 4
Minangka bandara internasional kaping pitu sing paling sibuk ing jagad saiki, Bandara Changi minangka bandara sipil utama Singapura lan hub penerbangan penting ing Asia. Terminal Bandara Changi sing nembe dibukak yaiku bangunan rong tingkat 25-meter kanthi aras lantai reged 225,000 meter persegi. Mesthine bisa nambah kapasitas penumpang sakabèhé udakara udakara 82 yuta saben taun. Minangka produsen khusus ing lapangan hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd banget ngajeni kanggo melu proyek iki kanthi kolaborasi karo pelanggan ing Singapura. JN dadi tanggung jawab utama kanggo bagean stainless steel: sistem stainless steel stainless, stainless steel anti-collision, etc.
Orchard Central
Salah sawijining pusat blanja pungkasan ing Orchard Road sadurunge tekan Civic District, Orchard Central yaiku papan belanja vertikal paling dhuwur ing Singapura kanthi fitur unik arsitektur kayata fase kaca lan seniman lokal Matthew Ngui sing bisa narik kawigaten seni digital. Wis akeh fitur kanggo gumunggung kalebu ing ngarep pasar gaya Mediterania sing pertama, tembok pendakian njero ruangan paling dhuwur ing njero ruangan Via Ferrata, koleksi instalasi seni umum dening seniman internasional sing diakoni, Roof Garden 24/7-operasional lan Walk Discovery Walk. Minangka produsen khusus ing lapangan hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd banget ngajeni kanggo melu proyek iki kanthi kolaborasi karo pelanggan ing Singapura. JN dadi tanggung jawab kanggo bagean stainless steel: sistem reling baja, dll.
Marina Siji
Marina Salah, sing diarani "HEBAT HEART" utawa "HEBAT SAIKI", komplek bangunan nggunakake campuran sing beda ing distrik finansial finansial Marina Bay anyar Singapura, nglengkapi wawasan Urban Redevelopment Authority (URA) ing Singapura nggawe Singapura dadi "City in a Garden", wis enggal dadi bangunan landmark anyar ing Singapura yen wis rampung. Minangka produsen khusus ing lapangan hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd banget dijanjeni kanggo melu proyek iki kanthi kolaborasi karo pelanggan ing Singapura. JN dadi tanggung jawab kanggo bagean stainless steel: sistem stainless steel rak, aksesoris stainless steel, aksesoris stainless steel, lawang stainless steel, stainless steel hiasan electroplate ring mesh, stainless steel grating, stainless steel rak, stainless steel rack, stainless steel skirting , tong sampah stainless steel bisa, bollard baja tahan karat, stainless swimming pool stainless, etc.
Rumah Sakit Sengkang
Proyek Rumah Sengkang menang Platinum Award saka Bangunan Gedhung Singapura Konstruksi Singapura. Proyek kasebut, sing kalebu sekitar 228,000 meter persegi, minangka pusat layanan perawatan kesehatan. Isine rumah sakit pusat, rumah sakit komunitas lan sawetara klinik spesialis. Sawise rampung, bakal ngidini kabutuhan medis warga ing Sheng Gang ditangani kanthi bener. Minangka produsen khusus ing lapangan hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd banget dijanjeni kanggo melu proyek iki kanthi kolaborasi karo pelanggan ing Singapura. JN dadi tanggung jawab kanggo bagean stainless steel: sistem stainless steel, stainless steel anti-tabrakan, stainless steel anti-slip checker plate, lsp.
Layanan
Jiannuo Hardware wis kawangun pasukan technical kuwat dipimpin déning engineers senior, perancang lan tenaga teknis profesional. Wis ngenalake peralatan produksi manca sing maju, lan produke diprodhuksi miturut proses teknologi standarisasi.
Tujuane kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas, kepraktisan, penampilan novel lan unik. Produk. Ing wektu sing padha, Kenuo Hardware terus-terusan ngembangake teknologi anyar, proses anyar, lan produk anyar sing cocog kanggo piranti hiasan dekoratif modern kanggo adaptasi karo pangembangan pasar.
Produk
Waca liyane
Nyedhiyani pelanggan karo kualitas, praktis, novel lan produk unik. Ing wektu sing padha, Kenuo Hardware terus-terusan ngembangake teknologi anyar, proses anyar, lan produk anyar sing cocog kanggo piranti hiasan dekoratif modern kanggo adaptasi karo pangembangan pasar.
Hardware Jiannuo bakal entuk pangenalan lan apresiasi pelanggan kanthi kualitas apik.
Jaminan pisanan pelanggan, kualitas bermutu, Gawe produk bermutu tinggi.
Tutup saluran tahan baja tahan karat, tutup sink
304 Tutup saluran ker stainless steel, 316 tutup saluran stainless steel, tutup saluran saluran stainless steel, tutup saluran saluran alun, tutup saluran sekolah, tutup saluran sekolah, tutup saluran sekolah.
Tirai logam steel tanpa stainless
Logam Metat digawe saka dering logam sing disambungake ing seri, menehi rasa krasa abot, tekstur. Tirai logam cocog kanggo hiasan ing omah, mall shopping, bandara, apartemen lan papan liya, supaya posisi kasebut bisa ditambah kanthi cerdas.
Kolom Stainless Steel Nganggo Pipa, Kepala Kolom Stainless Steel, Tutup Dekorasi Stainless Steel
Kolom Stainless Steel Nganggo Pipa, Kepala Kolom Stainless Steel, Tutup Dekorasi Stainless Steel
Bracket Handrail Stainless Stainless Stainless Stainless Stainless Stainless Stainless Steel Konektor Handrail Handrail
Bracket Handrail Stainless Steel; sikut baja stainless steel; Konektor Handrail Stainless Steel
Babagan Kita
Saiki, Jiannuo wis nggawe jaringan layanan dodolan lan sawise dodolan lan nggawe gambar perusahaan sing apik, sing wis dihargai lan diakoni dening para pelanggan.
Kita pitados bilih wonten ing konsep layanan saka "customer pisanan, kualitas pisanan", Kenuo Hardware bakal dikenali lan ngormati dening liyane lan liyane pelanggan ing ngarep lan luar negeri, lan bakal terus kanggo berkembang lan dadi kuwat.
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, tulis menyang kita
Cukup maringi syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.