Proyek
Waca liyane
Perusahaan profesional nggabungake riset lan pangembangan, desain, pabrik, instalasi teknik lan layanan sawise sales, langsing, balustrasi, langsing tembok, lan hardware sing ndhukung , Logam sheet lan produk liyane.
Marina Siji
Marina Salah, sing diarani "HEBAT HEART" utawa "HEBAT SAIKI", komplek bangunan nggunakake campuran sing beda ing distrik finansial finansial Marina Bay anyar Singapura, nglengkapi wawasan Urban Redevelopment Authority (URA) ing Singapura nggawe Singapura dadi "City in a Garden", wis enggal dadi bangunan landmark anyar ing Singapura yen wis rampung. Minangka produsen khusus ing lapangan hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd banget dijanjeni kanggo melu proyek iki kanthi kolaborasi karo pelanggan ing Singapura. JN dadi tanggung jawab kanggo bagean stainless steel: sistem stainless steel rak, aksesoris stainless steel, aksesoris stainless steel, lawang stainless steel, stainless steel hiasan electroplate ring mesh, stainless steel grating, stainless steel rak, stainless steel rack, stainless steel skirting , tong sampah stainless steel bisa, bollard baja tahan karat, stainless swimming pool stainless, etc.
Dek Amerika
Amerika Deck + Railing. diwenehake karo desain sing ora cocog lan panulisan sing apik. dikembangake dening perusahaan didol kanthi jaban rangkah. Yen sampeyan bisa menehi gambar, Foshan Jiannuo Hardware Products Co, Ltd bisa ngrancang lan ngembangake miturut kabutuhan sampeyan.
Terminal Bandara Changi 4
Minangka bandara internasional kaping pitu sing paling sibuk ing jagad saiki, Bandara Changi minangka bandara sipil utama Singapura lan hub penerbangan penting ing Asia. Terminal Bandara Changi sing nembe dibukak yaiku bangunan rong tingkat 25-meter kanthi aras lantai reged 225,000 meter persegi. Mesthine bisa nambah kapasitas penumpang sakabèhé udakara udakara 82 yuta saben taun. Minangka produsen khusus ing lapangan hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd banget ngajeni kanggo melu proyek iki kanthi kolaborasi karo pelanggan ing Singapura. JN dadi tanggung jawab utama kanggo bagean stainless steel: sistem stainless steel stainless, stainless steel anti-collision, etc.
Orchard Central
Salah sawijining pusat blanja pungkasan ing Orchard Road sadurunge tekan Civic District, Orchard Central yaiku papan belanja vertikal paling dhuwur ing Singapura kanthi fitur unik arsitektur kayata fase kaca lan seniman lokal Matthew Ngui sing bisa narik kawigaten seni digital. Wis akeh fitur kanggo gumunggung kalebu ing ngarep pasar gaya Mediterania sing pertama, tembok pendakian njero ruangan paling dhuwur ing njero ruangan Via Ferrata, koleksi instalasi seni umum dening seniman internasional sing diakoni, Roof Garden 24/7-operasional lan Walk Discovery Walk. Minangka produsen khusus ing lapangan hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd banget ngajeni kanggo melu proyek iki kanthi kolaborasi karo pelanggan ing Singapura. JN dadi tanggung jawab kanggo bagean stainless steel: sistem reling baja, dll.
Layanan
Hardware Jiannuo wis nggawe Angkatan Teknis sing kuwat dipimpin dening Engineer Senior, Desainer lan personel teknis profesional. Iki wis ngenalake peralatan produksi manca sing maju, lan produke diprodhuksi kanthi proses keterampilan kanthi proses teknologi standar.
Tujuane kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas, kepraktisan, novel lan penampilan stainless steel rilis stainless steel lan handrail steel. Ing wektu sing padha, Jiannuo Hardware terus ngembangake teknologi anyar, proses anyar, lan produk anyar sing cocog kanggo hardware dekorasi modern kanggo adaptasi menyang pembangunan pasar.
Produk
Waca liyane
Nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas tinggi, praktis, novel lan produk unik saka Railing Stainless Steiling Railing lan Handrails Stainless Steel. Ing wektu sing padha, Jiannuo Hardware terus ngembangake teknologi anyar, proses anyar, lan produk anyar sing cocog kanggo hardware dekorasi modern kanggo adaptasi menyang pembangunan pasar.
Hardware Jiannuo bakal entuk penghargaan sing luwih akeh lan penghargaan karo kualitas apik.
Pelanggan luwih dhisik, jaminan kualitas, nggawe produk kualitas novel.
Jiannuo | Kaca-kaca bedhing Hardware Door Knob JN-BS01 Produsen
JN-BS015Lawang lawang kacaBahan utama: 304,317 Stainless Steel
Quality Kitchen Hardware Yo-BS023 Produsen | Jiannuo
Jedhing Hardware Yo-BS023 dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul tandhinganipun ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Jiannuo ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan mbenakake wong-wong mau. Specifications Kitchen Hardware Yo-BS023 bisa selaras miturut kabutuhan.menengmateri utama: 304.316 stainless steel
Best balustrade Top Hardware Company - Jiannuo
Yo-A067balustrade ndhuwurBalustrade Top Hardware dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul tandhinganipun ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Jiannuo ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan mbenakake wong. Specifications balustrade Top Hardware bisa selaras miturut kabutuhan.Bahan utama: 304, 316 stainless steel
Customized balustrade Top Hardware manufaktur Saka China | Jiannuo balustrade ndhuwur
Balustrade Top Hardware dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul tandhinganipun ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Jiannuo ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan mbenakake wong. Specifications balustrade Top Hardware bisa selaras miturut kabutuhan.Yo-A074balustrade ndhuwurmateri utama: 304, 316 stainless steel42.4, 50.8
Babagan Kita
Saiki, Jiannuo wis netepake jaringan layanan penjualan lan sales sales lan netepake gambar perusahaan sing apik, sing wis dihargai lan dikenali para pelanggan.
Kita yakin manawa ing konsep layanan "Pelanggan Pisanan, Kualitas pertama", Hardware Jiannuo bakal diakoni lan dihargai dening para pelanggan ing omah lan liya-liyane, lan bakal terus berkembang lan bakal kuwat. Produk utama kita yaiku Railing Steel lan Handrails Stainless.
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.