Babagan awake dhewe

  • Babagan Jiannuo

    Foshan Jiannuo Hardware Products Co., Ltd. didegaké ing taun 2008, dumunung ing Zona Industri Shunda, West Road, Xiaotang Third Ring Road, kutha Shishan, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Provinsi Guangdong. We are pabrik profesional specialized ing Manufaktur pager stainless steel lan langkan, hardware showroom, Point-tetep fitting tembok tirai, Ngalahake lawang, produk hardware related lan piring logam, etc. We are utamané specialized ing project lan kita bisa nyedhiyani layanan saka drawing ngrancang, teknologi maringi pitutur, pangukuran situs kanggo produk, instalasi lan pangopènan layanan sakabèhé kanggo kita pelanggan.

    Kanthi sikap profesional, sprit darmabakti lan konsep inovatif, produk kita digawe iku ekonomi lan praktis karo kualitas apik lan katon novel. Sawise ngenalake pirang-pirang peralatan canggih lan tim teknologi profesional sing kuwat sing kalebu insinyur senior, teknolog lan desainer, kabeh iki bisa njamin barang-barang kita diprodhuksi kanthi ukuran lan teknologi sing akurat minangka proses standar sing dhuwur, sauntara saiki, kita lagi nliti produk anyar. lan wis nemokake sistem penjualan lan layanan sawise-sale sing sistematis kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan ngganti pangembangan pasar. Saiki kita wis entuk reputasi apik lan disetujoni saka pelanggan.

Kontak
Kita pitados bilih kanthi konsep layanan "customer first, quality first", Jiannuo hardware bakal dikenali lan ngormati dening liyane lan liyane pelanggan ing ngarep lan luar negeri, lan bakal terus kanggo berkembang lan tuwuh.
    • Telpon:
      +86-757-85853880
    • Email:
    • Telpon:
      +86-13924878393
    • Jeneng Perusahaan:
      Foshan Jiannuo Hardware Products Co., Ltd.
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, please nulis kanggo kita
Mung marang kita apa sing arep lan kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

Kirimake priksaan sampeyan