Slotted Tube

Selaras 304/316 stainless steel persegi / tube kothak, bar ngalangi, kaca ngawat-ngawati karo kualitas apik | Jiannuo
Selaras 304/316 stainless steel persegi / tube kothak, bar ngalangi, kaca ngawat-ngawati karo kualitas apik | Jiannuo
Embedded kaca ngawat-ngawati, tabung Round, bar ngalangi, tabung Rectangular, tabung kothakBahan utama: 304, 316 stainless steelYo-A102, Yo-A103, Yo-A104, Yo-A105, Yo-A106Iki produk dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul tandhinganipun ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Jiannuo ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan mbenakake wong. Specifications produk bisa selaras miturut kabutuhan.
Customized 304/316 slottede Tube Stainless Steel lan karet insert karo kualitas apik | Jiannuo
Customized 304/316 slottede Tube Stainless Steel lan karet insert karo kualitas apik | Jiannuo
Tabung slotted bunder / oval / pindho / persegi panjang, sisipan karetBahan utama: 304 316 stainless steelJN-A096,JN-A097,JN-A098,JN-A099,JN-A100,JN-A101Tabung slotted dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc, lan seneng reputasi apik ing market.Jiannuo ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah mau. Spesifikasi saka tabung slotted bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

Kirimake priksaan sampeyan