Hardware Kamar Mandi

Selaras ACCESSORIES jedhing baja 304stainlee ngawat-ngawati kaca ditrapake kanggo pintu kaca | Jiannuo
Selaras ACCESSORIES jedhing baja 304stainlee ngawat-ngawati kaca ditrapake kanggo pintu kaca | Jiannuo
KACA ngawat-ngawati Kitchen Hardwaremateri utama: baja 304stainlessYo-BS001, Yo-BS002, Yo-BS003, Yo-BS004, Yo-BS005, Yo-BS006Ditrapake marang 800- 1000mm sudhut lan 8-12mm lawang obah kaca, nalika lawang cloese kanggo bab 25 °, iku taksi nutup.Kaca ngawat-ngawati dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul tandhinganipun ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Jiannuo ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan mbenakake wong. Ditrapake marang 800- 1000mm sudhut lan 8-12mm lawang obah kaca, nalika lawang cloese kanggo bab 25 °, iku taksi nutup.
Customized 304 stainlee steel kaca clamp ditrapake for800-1000mm sudhut lan 8-12mm obah kaca lawang | Jiannuo
Customized 304 stainlee steel kaca clamp ditrapake for800-1000mm sudhut lan 8-12mm obah kaca lawang | Jiannuo
Penjepit kaca Hardware Kamar MandiBahan utama: 304 stainless steelJN-BS008,JN-BS009,JN-BS010,JN-BS011,JN-BS012Clamp kaca dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan sing luar biasa ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduweni reputasi apik ing pasar. Ditrapake kanggo 800- 1000mm sudhut lan 8-12mm obah lawang kaca, nalika lawang cedhak kanggo 25 °, taksi otomatis nutup.
Customized Kaca door knob aksesoris produsen/Kaca shower knobs karo kualitas apik | Jiannuo
Customized Kaca door knob aksesoris produsen/Kaca shower knobs karo kualitas apik | Jiannuo
Kenop pintu kacaBahan utama: 304, 316 stainless steelJN-BS015,JN-BS016,JN-BS017,JN-BS018,JN-BS019,JN-BS020Tombol lawang Kaca dibandhingake karo produk sing padha ing pasar, nduweni kaluwihan luar biasa sing ora bisa ditandingi ing babagan kinerja, kualitas, penampilan, lan liya-liyane, lan nduwe reputasi apik ing pasar. Jiannuo ngringkes cacat produk sing kepungkur, lan terus-terusan nambah. . Spesifikasi knob pintu kaca bisa disesuaikan sesuai kebutuhan.
Disesuaikan Stainless Steel 304/316 Kaca menangani, sekrup ke Kaca Shower Pintu Aksesori untuk Kamar Mandi | Jiannuo
Disesuaikan Stainless Steel 304/316 Kaca menangani, sekrup ke Kaca Shower Pintu Aksesori untuk Kamar Mandi | Jiannuo
Screw, Handle Pintu KacaBahan utama: 304, 316 stainless steelJN-BS023,JN-BS025,JN-BS026,JN-BS027,JN-BS028The Door Handle lan scrwe kanggo jedhing dibandhingake karo produk padha ing pasar, wis kaluwihan pinunjul incomparable ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Jiannuo ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah dheweke. Spesifikasi gagang lawang lan scrwe kanggo jedhing bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

Kirimake priksaan sampeyan