REPLAY
REPLAY
Pagar baja tahan karat sing disesuaikan
  • Pagar baja tahan karat sing disesuaikan
  • Pagar baja tahan karat sing disesuaikan
  • Pagar baja tahan karat sing disesuaikan ing China
  • Pagar baja tahan karat sing disesuaikan Produsen

Pagar baja tahan karat sing disesuaikan

KIRIM INQUIRY SAIKI KIRIM INQUIRY SAIKI

Railing baja tahan karat khusus ing paket. (Kelas 316, Rampung Rambut)

Kirimake priksaan sampeyan
Detail Produk
Profil Perusahaan

Stainless steel umume digunakake ing produksi kimia lan urip saben dina. Kauntungan saka stainless steel yaiku tahan korosi. Ketahanan korosi stainless steel gumantung saka kromium, nanging amarga kromium minangka salah sawijining komponen baja, cara proteksi beda-beda. Nalika tambahan kromium tekan 10,5%, kinerja karat baja bakal nambah sacara signifikan, nanging isi kromium bakal luwih dhuwur. Senajan bisa nambah resistance karat, efek ora ketok. Alasan khusus yaiku nalika baja paduan kromium, ngganti jinis oksida permukaan dadi oksida permukaan sing padha karo sing dibentuk ing logam kromium murni. Oksida kaya kromium sing kenceng iki nglindhungi permukaan lan nyegah oksidasi luwih lanjut. Lapisan oksida iki arang banget lancip, lan luster alami saka permukaan baja bisa dideleng, menehi permukaan stainless steel sing unik. Menapa malih, yen lapisan lumahing wis rusak, lumahing baja kapapar bakal nanggepi karo atmosfer kanggo ndandani dhewe, maneh mbentuk film passivation, lan terus kanggo muter peran protèktif. Mulane, kabeh stainless steels duwe fitur umum, yaiku, isi kromium ing ndhuwur 10,5%.

Pipa komposit stainless steel saka guardrail anti-tabrakan dalan saiki minangka salah sawijining bahan sing kudu dipilih. Materi pipa komposit stainless steel ditutupi karo stainless steel tembok tipis ing pipa baja, sing nyuda biaya manufaktur lan njamin kekandelan lan kekuatan, supaya biaya instalasi luwih murah tinimbang pipa stainless steel. Ing wektu sing padha, nduweni sifat mekanik sing apik, tahan asam lan alkali lan karat sing apik. Amarga minangka proses komposit, nduweni kekuatan dhuwur, tahan kadhemen lan panas, instalasi sing prasaja lan cepet, lan safety dhuwur. Pipa komposit baja tahan karat umume digunakake kanggo nggunakake pagar anti tabrakan dalan, pagar jembatan, lan pagar dalan. 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2010
  • Tipe Bisnis
    Industri Pabrikan
  • Negara / Wilayah
    China
  • Industri Utama
    Balustrades & Handrails
  • Produk utama
    Stainless steel products
  • Wong sing sah
    Allen
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    20000000
  • Pasar Ekspor
    Asia Tenggara
  • Pelanggan Makarya
    --
Profil Perusahaan
Foshan JianNuo Hardware didegaké ing 2008. dumunung ing Distrik NanHai, FoShan City of SHUNDA zona industri ing China, We are pabrik profesional specialized ing Manufaktur pager stainlesssteel lan langkan, hardware showroom, Point- -fixed curtain wall fttings, doorhandles, hardware related produk lan piring logam, etc. We are utamané specialized ing proyek, kita bisa nyedhiyani layanan saka drawing nggawe, teknologi maringi pitutur, ukuran situs kanggo instalasi produk lan pangopènan layanan sakabèhé kanggo kita pelanggan. Kanthi sikap profesional, semangat darmabakti lan konsep inovatif, produk sing digawe ekonomi lan praktis, lan kanthi kualitas apik lan penampilan novel. Sawise ngenalake pirang-pirang peralatan canggih lan tim teknologi profesional sing kuat sing kalebu insinyur senior, teknolog lan desainer, kabeh iki bisa njamin barang-barang kita diprodhuksi kanthi ukuran lan teknologi sing akurat minangka proses standar sing dhuwur, sauntara, saiki kita lagi riset anyar. produk lan wis ketemu sistem sales systematized lan sawise-sale layanan kanggo gawe marem requirement pelanggan lan ngganti pembangunan pasar. Saiki kita wis entuk reputasi apik lan disetujoni saka pelanggan. Jiannuo Hardware tansah nandheske ing "Customer-centered, Quality pisanan" konsep layanan, kita pracaya sing kita bakal njaluk liyane lan liyane pelanggan 'sarujuk uga ngembangaken dhéwé kuwat saben dina.
Telpon:
+86-757-85853880
Telpon:
+86-13924878393
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Disaranake
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan