KACA ngawat-ngawati Kitchen Hardware

materi utama: baja 304stainless

Yo-BS001, Yo-BS002, Yo-BS003, Yo-BS004, Yo-BS005, Yo-BS006

Ditrapake marang 800- 1000mm sudhut lan 8-12mm lawang obah kaca, nalika lawang cloese kanggo bab 25 °, iku taksi nutup.

Kaca ngawat-ngawati dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul tandhinganipun ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Jiannuo ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan mbenakake wong. Ditrapake marang 800- 1000mm sudhut lan 8-12mm lawang obah kaca, nalika lawang cloese kanggo bab 25 °, iku taksi nutup.


Kirimake priksaan sampeyan

Selaras 304stainlee baja ACCESSORIES kaca ngawat-ngawati jedhing ditrapake kanggo pintu kaca | Jiannuo


KACA ngawat-ngawati PRODUCT DETILS

                          

                 Yo-BS001                             Yo-BS002               

            

                  Yo-BS003                               Yo-BS004

                     

                Yo-BS005                              Yo-BS006

  Kaca ngawat-ngawati dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul tandhinganipun ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing market.Jiannuo ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan mbenakake wong. Ditrapake marang 800- 1000mm sudhut lan 8-12mm lawang obah kaca, nalika lawang cloese kanggo bab 25 °, iku taksi nutup.


(LEGENDA 304SS KACA ngawat-ngawati Yo-BS013, Yo-BS010)


Specifications saka kaca ngawat-ngawati Kitchen Hardware  bisa selaras miturut kabutuhan, lan kita bakal kurban desain kanggo sampeyan.

   


SHOW ROOM

Ruang pamer dilengkapi area rapat, area pagar, area fitting handrail, area fitting hardware lan area tampilan liyane. Ing showroom, ana sawetara karya klasik saka JN, kang nyekseni wutah saka perusahaan. Ing wektu sing padha, JN uga bakal nganyari produk kanthi rutin, supaya pelanggan duwe pilihan luwih akeh.


   

Kaluwihan Perusahaan

                      
Perusahaan kita duwe proses produksi sing mapan.
                      
Perusahaan kita duwe pengalaman ing produksi proyek skala gedhe.
                      
Perusahaan kita kanthi syarat sing dhuwur, kualitas sing apik bakal ditindakake.
                      
Perusahaan kita duwe mesin bubut, mesin panggilingan, mesin polishing kanthi peralatan pangolahan sing sampurna.

FAQ

1
Apa perusahaan duwe profesional R& tim D?
ya wis
2
Apa perusahaan iku perusahaan manufaktur?
ya wis
3
Apa perusahaan duwe kasus proyek gedhe?
ya wis
4
Apa proyek utama perusahaan kasebut?
Bandara, supermarket, gedung apartemen, stasiun sepur, lan liya-liyane.

· Umume materi produk iki yaiku stainless steel 304 lan 316. Yen sampeyan duwe kabutuhan liyane babagan desain produk, hubungi kita lan kita bakal ngatur miturut kabutuhan sampeyan.


RODUCT DISPLAY


ModelYo-BS001Jiniskaca ngawat-ngawati
Materi utama304, 316 baja tahan karat

ModelYo-BS002Jiniskaca ngawat-ngawati
Materi utama304, 316 baja tahan karat

Model

Yo-BS003

Jiniskaca ngawat-ngawati
Materi utama304, 316 baja tahan karat

ModelYo-BS004Jiniskaca ngawat-ngawati
Materi utama304, 316 baja tahan karat

ModelYo-BS005Jiniskaca ngawat-ngawati
Materi utama304, 316 baja tahan karat

Model

Yo-BS006

Jiniskaca ngawat-ngawati
Materi utama304, 316 baja tahan karat

Babagan JIANNUO

Foshan JianNuo Hardware didegaké ing 2008. dumunung ing Distrik NanHai, FoShan City of SHUNDA zona industri ing China, We are pabrik profesional specialized ing Manufaktur pager stainlesssteel lan langkan, hardware showroom, Point- -fixed curtain wall fttings, doorhandles, hardware related produk lan piring logam, etc. We are utamané specialized ing proyek, kita bisa nyedhiyani layanan saka drawing nggawe, teknologi maringi pitutur, ukuran situs kanggo instalasi produk lan pangopènan layanan sakabèhé kanggo kita pelanggan. Kanthi sikap profesional, semangat darmabakti lan konsep inovatif, produk sing digawe ekonomi lan praktis, lan kanthi kualitas apik lan penampilan novel. Sawise ngenalake pirang-pirang peralatan canggih lan tim teknologi profesional sing kuat sing kalebu insinyur senior, teknolog lan desainer, kabeh iki bisa njamin barang-barang kita diprodhuksi kanthi ukuran lan teknologi sing akurat minangka proses standar sing dhuwur, sauntara, saiki kita lagi riset anyar. produk lan wis ketemu sistem sales systematized lan sawise-sale layanan kanggo gawe marem requirement pelanggan lan ngganti pembangunan pasar. Saiki kita wis entuk reputasi apik lan disetujoni saka pelanggan. Jiannuo Hardware tansah nandheske ing "Customer-centered, Quality pisanan" konsep layanan, kita pracaya sing kita bakal njaluk liyane lan liyane pelanggan 'sarujuk uga ngembangaken dhéwé kuwat saben dina.



Telpon:
+86-757-85853880
Telpon:
+86-13924878393
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan