Layanan

Proses produksi

01. Produk kasebut kanthi efektif madhangi obyek sing bisa dideleng pangguna, lan spektrum sing dipancarake menehi warna ing obyek kasebut. Nduwe teknologi canggih sing anyar, Kita   ana ing kinerja sing luwih dhuwur. Jiannuo  diprodhuksi selaras karo standar sanitary ware sing paling ketat. Saka pilihan bahan, pengerjaan, nganti pemeriksaan kualitas, kabeh ditindakake adhedhasar peraturan tartamtu.

Cut materi

Langkah 1:

Cut materi

Perusahaan kita duwe gergaji pita pemotong otomatis profesional lan mesin pemotong, pemotong otomatis, cepet lan efisien. Bahan sing dipotong kanthi akurat, njamin kualitas, lan ngrampungake produksi kanthi luwih apik.

2 Bubut

Langkah 2:

bubut

Supaya bisa nglayani pelanggan kanthi luwih apik, perusahaan kita dilengkapi sawetara mesin bubut CNC lan operator mesin bubut profesional, lan bagean sing diproses bisa diproses tanpa permukaan sing polesan.

3 Pengeboran

Langkah 3:

Ngebor

Perusahaan kita duwe macem-macem mesin pengeboran manual lan mesin panggilingan CNC. Mesin bor manual bisa ngebor utawa nutul. Iki dilengkapi peralatan profesional kanggo operasi sing luwih efisien.

4 Polandia

Langkah 4:

Polandia

Perusahaan kita duwe rong cara polishing semi-otomatis lan polishing manual, sing bisa luwih sistematis lan standar, lan ngembangake proses produksi sing cukup kanggo pelanggan. Polishing kalebu gambar kabel lan lampu pangilon. Gambar kabel dipérang dadi 180 #, 240 #, 320 #, garis kacau, lan liya-liyane, lan cahya pangilon dipérang dadi cahya pangilon biasa, 4K, 6K, 8K, lsp.

5 Polesan

Langkah 5: Polishing

Perusahaan kita duwe rong cara polishing semi-otomatis lan polishing manual, sing bisa luwih sistematis lan standar, lan ngembangake proses produksi sing cukup kanggo pelanggan. Polishing kalebu gambar kabel lan lampu pangilon. Gambar kabel dipérang dadi 180 #, 240 #, 320 #, garis kacau, lan liya-liyane, lan cahya pangilon dipérang dadi cahya pangilon biasa, 4K, 6K, 8K, lsp.

6 Welding

Langkah 6:

Welding

Perusahaan kita duwe operator welding profesional kanthi lisensi. Saben buruh dilatih kanthi profesional sadurunge bisa kerja. Operator welding duwe pengalaman welding luwih saka 10 taun.

7 Moire

Langkah 7:

Moire

Frosting uga disebut wire drawing. Sawise perawatan permukaan, pola tekstur silky dibentuk ing permukaan stainless steel. Lumahing iku matt. Yen sampeyan mirsani lumahing stainless steel kasebut kanthi teliti, bakal ana tilak saka pola tektur nggoleki, nanging sampeyan ora aran lumahing yen sampeyan ndemek kanthi tangan. ora rata.

8 Kemasan

Langkah 8:

Kemasan

Miturut syarat pelanggan, cara kemasan kalebu kothak kayu lan kemasan palet, kemasan karton khusus, kemasan karton, kemasan palet pigura wesi, kemasan blister, kemasan kothak warna, lsp.




IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.

Kirimake priksaan sampeyan