Prodhuesi i produkteve Inxhinierike prej çeliku inox

Gjuhe
projekt
LEXO MË SHUMË
Një kompani profesionale që integron kërkimin dhe zhvillimin, projektimin, prodhimin, shitjet, instalimin inxhinierik dhe shërbimin pas shitjes, kryesisht ndërmerr mbrojtje inxhinierike prej çeliku inox, kolonat, pajisjet e banjës, aksesorët e pikave të murit, dorezat e dyerve, dhe pajisjet përkatëse mbështetëse, fletë metalike dhe projektet e tjera produkt.
Terminal 4 i Aeroportit Changi
Si $ aeroporti i shtatë ndërkombëtar në botë në ditët e sotme, Aeroporti Changi është aeroporti kryesor civil i Singaporit dhe një qendër e rëndësishme e aviacionit në Azi. Terminali 4 i sapohapur i Aeroportit Changi është një ndërtesë dykatëshe, 25 metra e lartë, me një sipërfaqe dysheme bruto 225,000 metra katrorë. Pritet që të rritet kapaciteti i përgjithshëm ekzistues i pasagjerëve në rreth 82 milion në vit. Si prodhues i specializuar në fushën e harduerit, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd, ishte shumë i nderuar të marrë pjesë në këtë projekt duke bashkëpunuar me klientin tonë në Singapor. JN ishte kryesisht përgjegjëse për pjesën e çelikut të pandryshkshëm: sistemi i kangjellave prej çeliku inox, kangjella prej çeliku inox kundër kolizionit, etj.
Pemishte Qendrore
Një nga qendra e fundit tregtare në Orchard Road para se të aderojë në Qytetin Qarkut, Orchard Central është vendi më i lartë i blerjes vertikale në Singapor me karakteristika unike arkitektonike, si fasada e tij prej qelqi dhe membrana e artit dixhital që tërheq vëmendjen nga artisti vendas Matthew Ngui. Ka shumë karakteristika për tu mburrur në lidhje me përfshirjen në treg të tregut të parë të qytetit me stilin mesdhetar, murin më të lartë në botë të ngjitjes Via Ferrata, koleksionin më të madh të instalimeve të artit publik nga artistë të njohur ndërkombëtarë, një Roof Garden 24/7-operativ dhe Walk Discovery. Si prodhues i specializuar në fushën e harduerit, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd, ishte shumë i nderuar të marrë pjesë në këtë projekt duke bashkëpunuar me klientin tonë në Singapor. JN ishte kryesisht përgjegjëse për pjesën prej çeliku inox: sistemi i kangjellave prej çeliku inox, etj.
Marina Një
Marina One, e quajtur "GREEN HEART" ose "GREEN VALLY", një dendësi e lartë, ndërtim me ndërtime të përziera në zemër të rrethit të ri financiar të Marina Bay të Singaporit, plotëson vizionin e Autoritetit të Rindërtimit Urban (URA) për të bërë Singaporin "Qyteti në një kopsht", është bërë menjëherë një ndërtesë e re pikë referimi në Singapor, sapo të përfundojë. Si prodhues i specializuar në fushën e harduerit, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd, ishte shumë i nderuar të marrë pjesë në këtë projekt duke bashkëpunuar me klientin tonë në Singapor. JN ishte kryesisht përgjegjëse për pjesën prej çeliku inox: sistemi i kangjellave prej çeliku inox, kllapa çeliku inox dhe aksesorët, korniza e derës së ashensorit prej çeliku inox, veshja e çelikut të pandryshkshëm, ekrani i rrjetës unazë elektroplate çeliku inox, hekura prej çeliku inox, raft biçikletash çeliku inox , plehra luksoze të plehrave të çelikut të pandryshkshëm, bollardë çeliku inox, kangjella noti pishine çeliku inox, etj.
Spitali Sengkang
Projekti i Spitalit Sengkang fitoi Plmimin Platinum të Markës së Ndërtimit të Gjelbër të Autoritetit të Ndërtimit në Singapor. Projekti, i cili mbulon një sipërfaqe prej afro 228,000 metra katror, ​​është një qendër e shërbimit të kujdesit shëndetësor. Ai përmban një spital qendror, një spital komunitar dhe disa klinika të specializuara. Pas përfundimit, do të lejojë që nevojat mjekësore të banorëve në Sheng Gang të trajtohen siç duhet. Si prodhues i specializuar në fushën e harduerit, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd, ishte shumë i nderuar të marrë pjesë në këtë projekt duke bashkëpunuar me klientin tonë në Singapor. JN ishte kryesisht përgjegjëse për pjesën prej çeliku inox: sistemi i kangjellave prej çeliku inox, kangjella prej çeliku inox kundër përplasjes, pllaka e kontrollit antiplumb të çelikut inox, etj.
shërbim
Hardware Jiannuo ka formuar një forcë të fortë teknike të udhëhequr nga inxhinierë, stilistë dhe staf teknik profesional. Ajo ka prezantuar pajisje të përparuara të prodhimit të huaj, dhe produktet e saj prodhohen në përputhje të rreptë me proceset teknologjike të standardizuara.
Ai synon të sigurojë klientëve me cilësi të lartë, praktikë, roman dhe pamje unike. Produkti. Në të njëjtën kohë, Hardware Kenuo po zhvillon vazhdimisht teknologji të reja, procese të reja dhe produkte të reja që janë të përshtatshme për pajisje moderne dekorative për tu përshtatur me zhvillimin e tregut.
Produkte
LEXO MË SHUMË
Siguroni klientëve me produkte me cilësi të lartë, praktike, romane dhe unike. Në të njëjtën kohë, Hardware Kenuo po zhvillon vazhdimisht teknologji të reja, procese të reja dhe produkte të reja që janë të përshtatshme për pajisje moderne dekorative për tu përshtatur me zhvillimin e tregut.
Pajisjet Jiannuo do të marrin më shumë njohje dhe vlerësim të klientëve me cilësi të mirë.
Së pari klienti, sigurimi i cilësisë, krijoni produkte të reja me cilësi të lartë.
Seria kangjella shufre qelqi çeliku inox
Luksoze me cilësi të lartë, të lartë, të këndshme Përshtatet për qendrën tregtare, aeroportin, vila private, hotele të mëdha, ndërtesa zyrash, ura, etj. Materiali: AISI304, AISI316 / 316L Mbarimi: Pasqyrë / Polonisht, Saten / Flokë flokësh / Furça, jo-drejtuese / Multi-drejtuese Fiksoni postin në dysheme me bulona, ​​pastaj shtrëngoni xhamin me kapëset dhe fiksoni parmakun me vida. Asnjë saldim nuk do të jetë i nevojshëm. KN mund të fabrikojë produkte të personalizuara sipas specifikimeve ose vizatimeve tuaja.
Seria kangjella xhami pa formë
Me cilësi të lartë, të nivelit të lartë, me pamje të mirë, me instalim të lehtë Përshtatet për qendrën tregtare, aeroportin, vila private, hotele të mëdha, ndërtesa zyrash, etj. Materiali: AISI304, AISI316 / 316L Mbarimi: Pasqyrë / Polonisht, Saten / Flokë flokësh / Furça, jo-drejtuese / Multi-drejtuese Shtrëngoni gotën dhe parmakun me anë të bulonave direkt. Asnjë saldim nuk do të jetë i nevojshëm. KN mund të fabrikojë produkte të personalizuara sipas specifikimeve ose vizatimeve tuaja.
Kabllo çeliku inox / seri kangjellash manipuluese
Cilësi të lartë, me pamje të mirë, me instalim të thjeshtë, DIY në shtëpi Përshtatet për kangjella në ambiente të mbyllura / ballkone, kangjella në kuvertë, kangjella shkallësh, kangjella në ura, etj. Materiali: AISI304, AISI316 / 316L Mbarimi: Pasqyrë / Polonisht, Saten / Flokë flokësh / Furça, jo-drejtuese / Multi-drejtuese Hapi 1: Llogaritni numrin e posteve, kabllove dhe pajisje të nevojshme; Hapi 2: Vendosni montimin në vrimën e para-shpuar të postit fillestar; Hapi 3: Shtyni kabllon në montim dhe bëni ato përmes postimeve; Hapi 4: Vidhosni dhe shtrëngoni montimin në fundin e fundit.
Seria kangjella tubi çeliku inox
Me cilësi të lartë, me pamje të mirë, me instalim të lehtë, Ekonomik, DIY në shtëpi Përshtatet për kangjella në ambiente të mbyllura / ballkone, kangjella në kuvertë, kangjella shkallësh, kangjella në ura, etj. Madhësia e tubit: Dia. 38.1 (1-1 / 2 ”), Dia. 42.4 (1-2 / 3 '), Dia. Tub tub 50.8 (2 ”) ose 40x40 (1-1 / 2'x1-1 / 2 '), 50x50 (2'x2') tub katror, ​​etj. Materiali: AISI304, AISI316 / 316L Mbarimi: Pasqyrë / Polonisht, Saten / Flokë flokësh / Furça, jo-drejtuese / Multi-drejtuese Fiksoni postin në dysheme nga bulonat, pastaj rregulloni tubin / shiritin kryq me mbajtësen e tubit / shiritit dhe rregulloni parmakun me vida. KN mund të fabrikojë produkte të personalizuara sipas specifikimeve ose vizatimeve tuaja.
Rreth Nesh
Aktualisht, Jiannuo ka krijuar një rrjet të rreptë të shitjeve dhe shërbimeve pas shitjes dhe ka krijuar një imazh të mirë të korporatave, i cili është vlerësuar dhe njohur nga klientët tanë.
Ne besojmë se në bazë të konceptit të shërbimit të "klientit të parë, cilësi të parë", Kenuo Hardware do të njihet dhe vlerësohet nga gjithnjë e më shumë klientë brenda dhe jashtë vendit, dhe do të vazhdojë të zhvillohet dhe të jetë i fortë.
Nëse keni më shumë pyetje, na shkruani
Thjesht na tregoni kërkesat tuaja, ne mund të bëjmë më shumë nga sa mund ta imagjinoni.