Proyek
MACA DEUI
Perusahaan Profesional ngagedékeun , lambaran logam sareng produk proyék sanésna.
Marina Salah
Marina Salah, anu disebat "HEEN HEART" atanapi "HEBE VALLY", kapadetan anu luhur, komplek ngagunakeun campuran kompleks di jantung kabupaten finansial Marina Bay di Singapura, ngalengkepan wawasan Urban Redevelopment Authority (URA) pikeun nyieun Singapura a "Kota di Taman", geuwat janten gedong land énggal di Singapura sakali réngsé. Salaku produsén khusus dina bidang hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co., Ltd pohara ngahormatan kanggo miluan dina proyék ieu ku gawé bareng kami di Singapura. JN kalolobaanana tanggung jawab pikeun bagian stainless steel: sistem stainless steel rak, stainless steel bracket and accessories, stainless steel angkat panto, stainless steel claddings, stainless steel hiasan electroplate ring bolong layar, stainless steel grating, stainless steel rak rak, stainless steel skirting , tong runtah stainless steel tiasa, baja stainless steel, kolam renang stainless steel mangetan, dll.
Amérika Dék + Railing
Amérika Dék + Railing. dipersahkeun ku desain anu teu sampurna sareng panulisan barang endah. dikembangkeun ku perusahaan dijual di luar negeri. Upami anjeun tiasa nyayogikeun gambar, Foshan Jiannuo Hardware Products Co., Ltd. tiasa ngarancang sareng ngamekarkeun kanggo anjeun dumasar kana syarat anjeun.
Terminal Bandara Changi 4
Minangka bandara internasional kapitu paling sibuk di dunya ayeuna, Bandara Changi mangrupikeun bandara sipil utama Singapura sareng hab penerbangan penting di Asia. Stasiun Bandara Changi anu nembé dibuka mangrupikeun gedung dua-tingkat, 25-méteran luhur sareng lantai lanté anu lega 225,000 méter pasagi. Hal ieu diperkirakeun ningkatkeun kapasitas panumpang sacara umum sakitar 82 juta per taun. Salaku produsén khusus dina bidang hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd pohara ngahormatan pikeun miluan dina proyék ieu ku gawé bareng kami di Singapura. JN kalolobaanana tanggung jawab pikeun bagian stainless steel: sistem karat stainless steel, stainless steel anti-tabrakan, jsb.
Kawali Tengah
Salah sahiji toko balanja terakhir di Orchard Road sateuacan naroskeun ka Kacamatan Civic, Orchard Central mangrupikeun tempat balanja nangtung anu paling luhur di Singapura kalayan fitur unik arsitéktur sapertos adul kaca sareng seniman lokal Matthew Ngui panon mémbran seni digital anu narik-mata. Cai mibanda seueur fitur bangga kaasup payun pasar gaya Mediterranean munggaran, jero ruangan indian luhur témbok Via Ferrata pendakian, pangumpulan panggedéna pamasangan seni umum ku seniman internasional anu diakui, 24/7-operasional Bumbung Taman sareng Discovery Walk. Salaku produsén khusus dina bidang hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd pohara ngahormatan pikeun miluan dina proyék ieu ku gawé bareng kami di Singapura. JN kalolobaanana tanggung jawab pikeun bagian stainless steel: sistem karat stainless steel dll.
Palayanan
Hardware Jiannuo parantos ngawangun gaya téknis anu kuat dipareuman ku insinyur senior, desainer sareng tanaga teknis. Ka parantos diperyogikeun alat-alat produksi jadar, sareng produk na dihasilkeun ku ésakan terbatas sareng prosés téknisisasi standarisasi.
Éta tujuanan pikeun nyayogikeun palanggan anu cocog sareng kualitas luhur, praktak, novelitas sareng penampilan anu uni sangsara dielang sareng candung stainour henteu steain. Dina waktos anu sami, Jiannuo Hardware terus mekar ngembangkeun téknologi anyar, prosésik anyar, sareng produk énggal anu cocog pikeun pangembangan pasar.
Produk
MACA DEUI
Nyayogikeun palanggan anu gaduh kualitas luhur, praktis, novel sareng produk ungik tina untainuka sareng kesang gagang steen anu steeling sareng nyeri gandung stainless. Dina waktos anu sami, Jiannuo Hardware terus mekar ngembangkeun téknologi anyar, prosésik anyar, sareng produk énggal anu cocog pikeun pangembangan pasar.
Hardware Jiannuo bakal kéngingkeun pangiringan palanggan sareng ngahargaan sareng kualitas anu saé.
Palanggung panginten, pakayaan kualitas, nyiptakeun produk berkualitas luhur.
Jiannuo | Kukuran kaca keras kamar mandi JN-JN01 BS01
Jn-Bs015Knobi kacaBahan utama: 304,316 stainless stainless
Kualitas Mandi Hardware JN-BS023 Produsén | Jiannuo
Mandi Hardware JN-BS023 dibandingkeun kalayan produk sarupa dina pasaran, éta boga kaunggulan beredar incomparable dina watesan kinerja, kualitas, penampilan, jeung sajabana, sarta enjoys reputasi alus dina market.Jiannuo summarizes nu defects produk kaliwat, sarta terus ngaronjatkeun aranjeunna. Spésifikasi of Mandi Hardware JN-BS023 bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun.nyekerupkeunbahan utama: 304.316 stainless steel
Pangalusna Balustrade Top Hardware Company - Jiannuo
JN-A067Balustrade luhurBalustrade Top Hardware dibandingkeun kalayan produk sarupa dina pasaran, éta boga kaunggulan beredar incomparable dina watesan kinerja, kualitas, penampilan, jeung sajabana, sarta enjoys reputasi alus dina market.Jiannuo summarizes nu defects produk kaliwat, sarta terus ngaronjatkeun aranjeunna. Spésifikasi of Balustrade Top Hardware bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun.bahan utama: 304, 316 stainless steel
Pabrik hardware luhur anu paling luhur ti Cina | Jiannuo Balusmade Top
Balangkeun hardware luhur dibandingkeun sareng produk anu sami di pasar, éta nyababkeun kauntungan anu luar biasa tina istilah kinerja anu saé, sareng nyasongkeun desésna. Spésifikasi hardware luhur positip tiasa ngaropéa dumasar kana kabutuhan anjeun.JN-A074Balusu luhurBahan utama: 304, 316 baja stainless42.4, 50,8
Tentang Kami
Duontah ayeuna, Jiannuo parantos ngadegkeun janjian sareng jaringan jasa saatos sareng ngadegkeun gambar perusahaan anu saé, anu disegresiasi ku para nasabah.
Kami yakin yén handapeun konsép layanan "Pilaf munggaran, kualitas heula", harasan jiek bakal diaku sareng dihargaan ku ka bumi sareng kuat. Produk utama urang aya stainless staining sareng sancah.
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngan ngawartosan syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.