Produsén produk baja stainless steel

Bahasa
Proyek
MACA DEUI
Perusahaan profésional anu ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, desain, manufaktur, penjualan, instalasi rékayasa sareng jasa saatos penjualan, utamana ngajantenkeun rékayasa karat stainless steel, kolom, hardware kamar mandi, asesoris témbok témbok, gagang panto, sareng perkakas ngarojong anu aya, lambaran logam sareng proyék séjén produk.
Terminal Bandara Changi 4
Minangka bandara internasional kapitu paling sibuk di dunya ayeuna, Bandara Changi mangrupikeun bandara sipil utama Singapura sareng hab penerbangan penting di Asia. Stasiun Bandara Changi anu nembé dibuka mangrupikeun gedung dua-tingkat, 25-méteran luhur sareng lantai lanté anu lega 225,000 méter pasagi. Hal ieu diperkirakeun ningkatkeun kapasitas panumpang sacara umum sakitar 82 juta per taun. Salaku produsén khusus dina bidang hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd pohara ngahormatan pikeun miluan dina proyék ieu ku gawé bareng kami di Singapura. JN kalolobaanana tanggung jawab pikeun bagian stainless steel: sistem karat stainless steel, stainless steel anti-tabrakan, jsb.
Kawali Tengah
Salah sahiji toko balanja terakhir di Orchard Road sateuacan naroskeun ka Kacamatan Civic, Orchard Central mangrupikeun tempat balanja nangtung anu paling luhur di Singapura kalayan fitur unik arsitéktur sapertos adul kaca sareng seniman lokal Matthew Ngui panon mémbran seni digital anu narik-mata. Cai mibanda seueur fitur bangga kaasup payun pasar gaya Mediterranean munggaran, jero ruangan indian luhur témbok Via Ferrata pendakian, pangumpulan panggedéna pamasangan seni umum ku seniman internasional anu diakui, 24/7-operasional Bumbung Taman sareng Discovery Walk. Salaku produsén khusus dina bidang hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd pohara ngahormatan pikeun miluan dina proyék ieu ku gawé bareng kami di Singapura. JN kalolobaanana tanggung jawab pikeun bagian stainless steel: sistem karat stainless steel dll.
Marina Salah
Marina Salah, anu disebat "HEEN HEART" atanapi "HEBE VALLY", kapadetan anu luhur, komplek ngagunakeun campuran kompleks di jantung kabupaten finansial Marina Bay di Singapura, ngalengkepan wawasan Urban Redevelopment Authority (URA) pikeun nyieun Singapura a "Kota di Taman", geuwat janten gedong land énggal di Singapura sakali réngsé. Salaku produsén khusus dina bidang hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co., Ltd pohara ngahormatan kanggo miluan dina proyék ieu ku gawé bareng kami di Singapura. JN kalolobaanana tanggung jawab pikeun bagian stainless steel: sistem stainless steel rak, stainless steel bracket and accessories, stainless steel angkat panto, stainless steel claddings, stainless steel hiasan electroplate ring bolong layar, stainless steel grating, stainless steel rak rak, stainless steel skirting , tong runtah stainless steel tiasa, baja stainless steel, kolam renang stainless steel mangetan, dll.
Rumah Sakit Sengkang
Proyék Rumah Sengkang kéngingkeun Platinum Award tina Gedong Héjo Bangunan Singapura di Singapura. Proyék éta, anu nyertakeun daérah kirang langkung 228,000 méter pasagi, mangrupikeun pusat layanan perawatan kaséhatan. Éta ngandung pusat sakitar, rumah sakit komunitas sareng sababaraha klinik spesialis. Kana parantos réngsé, éta bakal ngijinkeun kabutuhan médis warga di Sheng Gang ditangani leres. Salaku produsén khusus dina bidang hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co., Ltd pohara ngahormatan kanggo miluan dina proyék ieu ku gawé bareng kami di Singapura. JN kalolobaanana tanggung jawab pikeun bagian stainless steel: sistem stainless steel karat, stainless steel anti-tabrakan, stainless steel anti-slip checker plate, jsb.
Palayanan
Jiannuo Hardware parantos ngawangun kakuatan téknis anu kuat dipimpin ku insinyur senior, désainer sareng tanaga téknis profésional. Éta parantos ngenalkeun alat produksi asing anu maju, sareng produkna dihasilkeun saluyu kalayan prosés téknologi standarisasi.
Éta tujuanna pikeun nyayogikeun para pelanggan pikeun kualitas luhur, kepraktisan, novel sareng penampilan unik. Produkna. Dina waktos anu sami, Kenuo Hardware terus ngembangkeun téknologi anyar, prosés énggal, sareng produk anyar anu cocog pikeun hardware hiasan modéren pikeun adaptasi sareng pamekaran pasar.
Produk
MACA DEUI
Nyayogikeun ka produk anu kualitas luhur, praktis, novél sareng unik. Dina waktos anu sami, Kenuo Hardware terus ngembangkeun téknologi anyar, prosés énggal, sareng produk anyar anu cocog pikeun hardware hiasan modéren pikeun adaptasi sareng pamekaran pasar.
Jiannuo hardware bakal kéngingkeun langkung seueur pangenalan sareng nasabah kalayan kualitasna anu saé.
Palanggan heula, jaminan kualitas, Jieun produk produk bermutu tinggi.
Panutup baja stainless steel, panutup ogé, tilelep panutup
304 panutup rata-rata nyetak soré, 316 Sepitar henteu steelung, tutup Sorting Steel Steel Steet, tutupna solokan pasagi, panutup solokan sakola.
Pelanggung logam baja stainless
Urne Cmekorasi logam dijieun tina cincin logam anu nyambung dina séri, masihan jalma anu gantung beurat, tertur pisan. Lattaon logam cocog pikeun hiasan di imah, bulls balanja, Biwara, Estimé sareng tempat-tempat sanés, janten posisi tiasa ténjo pinter.
Kolom stainless steel ngagem pipa? Sesat kolom stainless stainless, panutup stankor stainless
Kolom stainless steel ngagem pipa? Sesat kolom stainless stainless, panutup stankor stainless
Steel goin stainless breet racun stainless stainless stainless stainless stainless steelror
Tapak tapak luplain stainless steel; siku tapak suku stainless stainless; conma stain stainless steel
Tentang Kami
Ayeuna, Jiannuo parantos netepkeun jaringan jasa saé sareng jualan saatos ngajantenkeun gambar perusahaan anu saé, anu parantos diapresiasi sareng diakui ku konsumén urang.
Kami yakin yén dina konsép layanan "customer heula, kualitas heula", Kenuo Hardware bakal diakui sareng diapresiasi ku seueur deui pelanggan di bumi sareng di luar negeri, sareng bakal teraskeun sareng bakal kuat.
Upami anjeun gaduh patarosan langkung, kéngingkeun ka kami
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anu anjeun bayangkeun.