Produsén produk baja stainless steel

Bahasa
Proyek
MACA DEUI
Perusahaan profésional anu ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, desain, manufaktur, penjualan, instalasi rékayasa sareng jasa saatos penjualan, utamana ngajantenkeun rékayasa karat stainless steel, kolom, hardware kamar mandi, asesoris témbok témbok, gagang panto, sareng perkakas ngarojong anu aya, lambaran logam sareng proyék séjén produk.
Terminal Bandara Changi 4
Minangka bandara internasional kapitu paling sibuk di dunya ayeuna, Bandara Changi mangrupikeun bandara sipil utama Singapura sareng hab penerbangan penting di Asia. Stasiun Bandara Changi anu nembé dibuka mangrupikeun gedung dua-tingkat, 25-méteran luhur sareng lantai lanté anu lega 225,000 méter pasagi. Hal ieu diperkirakeun ningkatkeun kapasitas panumpang sacara umum sakitar 82 juta per taun. Salaku produsén khusus dina bidang hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd pohara ngahormatan pikeun miluan dina proyék ieu ku gawé bareng kami di Singapura. JN kalolobaanana tanggung jawab pikeun bagian stainless steel: sistem karat stainless steel, stainless steel anti-tabrakan, jsb.
2020/08/18
Kawali Tengah
Salah sahiji toko balanja terakhir di Orchard Road sateuacan naroskeun ka Kacamatan Civic, Orchard Central mangrupikeun tempat balanja nangtung anu paling luhur di Singapura kalayan fitur unik arsitéktur sapertos adul kaca sareng seniman lokal Matthew Ngui panon mémbran seni digital anu narik-mata. Cai mibanda seueur fitur bangga kaasup payun pasar gaya Mediterranean munggaran, jero ruangan indian luhur témbok Via Ferrata pendakian, pangumpulan panggedéna pamasangan seni umum ku seniman internasional anu diakui, 24/7-operasional Bumbung Taman sareng Discovery Walk. Salaku produsén khusus dina bidang hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co, Ltd pohara ngahormatan pikeun miluan dina proyék ieu ku gawé bareng kami di Singapura. JN kalolobaanana tanggung jawab pikeun bagian stainless steel: sistem karat stainless steel dll.
2020/08/13
1.
1.. Henteu gaduh kasalahan mesin mesin numeris kasalahan. Éta bakal dipariksa kanggo parameter sababaraha kali pikeun ngaleungitkeun naon waé kasalahan kasalahan fabrication. ngaropéa sayogi dumasar kana sarat pikeun detil anjeun. Produk dijamin ngagaduhan poténsi aplikasi pasar anu langkung ageung nalika nasabah nampi seueur kauntungan ekonomi kaluar ti éta.
2020/06/17
Marina Salah
Marina Salah, anu disebat "HEEN HEART" atanapi "HEBE VALLY", kapadetan anu luhur, komplek ngagunakeun campuran kompleks di jantung kabupaten finansial Marina Bay di Singapura, ngalengkepan wawasan Urban Redevelopment Authority (URA) pikeun nyieun Singapura a "Kota di Taman", geuwat janten gedong land énggal di Singapura sakali réngsé. Salaku produsén khusus dina bidang hardware, Foshan Jiannuo Hardware Co., Ltd pohara ngahormatan kanggo miluan dina proyék ieu ku gawé bareng kami di Singapura. JN kalolobaanana tanggung jawab pikeun bagian stainless steel: sistem stainless steel rak, stainless steel bracket and accessories, stainless steel angkat panto, stainless steel claddings, stainless steel hiasan electroplate ring bolong layar, stainless steel grating, stainless steel rak rak, stainless steel skirting , tong runtah stainless steel tiasa, baja stainless steel, kolam renang stainless steel mangetan, dll.
2020/06/30
Palayanan
Jiannuo Hardware parantos ngawangun kakuatan téknis anu kuat dipimpin ku insinyur senior, désainer sareng tanaga téknis profésional. Éta parantos ngenalkeun alat produksi asing anu maju, sareng produkna dihasilkeun saluyu kalayan prosés téknologi standarisasi.
Éta tujuanna pikeun nyayogikeun para pelanggan pikeun kualitas luhur, kepraktisan, novel sareng penampilan unik. Produkna. Dina waktos anu sami, Kenuo Hardware terus ngembangkeun téknologi anyar, prosés énggal, sareng produk anyar anu cocog pikeun hardware hiasan modéren pikeun adaptasi sareng pamekaran pasar.
Produk
MACA DEUI
Nyayogikeun ka produk anu kualitas luhur, praktis, novél sareng unik. Dina waktos anu sami, Kenuo Hardware terus ngembangkeun téknologi anyar, prosés énggal, sareng produk anyar anu cocog pikeun hardware hiasan modéren pikeun adaptasi sareng pamekaran pasar.
Jiannuo hardware bakal kéngingkeun langkung seueur pangenalan sareng nasabah kalayan kualitasna anu saé.
Palanggan heula, jaminan kualitas, Jieun produk produk bermutu tinggi.
Stainless steel kaca wé bar
Kualitas tinggi-luhur, alus-alus, méwah Cocog pikeun pusat balanja, bandara, villa swasta, hotél ageung, gedong kantor, jembatan, jsb. Bahan: AISI304, AISI316 / 316L Rengse: Eunteung / Polandia, Satin / Rambut / Sikat, Non-arah / Seueur-arah Fix post ka lantai ku bolts, teras ketang gelas ku clamp sareng salereskeun gantungna nganggo screws. Henteu kénging las. KN tiasa ngadamel produk ngaropéa numutkeun spésifikasi atanapi gambar anjeun.
2020/06/18
Séri frékuénsi béja gelas
Kualitas, High-End, Katégana, Gampang Masang Cocog pikeun pusat balanja, bandara, villa swasta, hotél ageung, gedong kantor, jsb. Bahan: AISI304, AISI316 / 316L Rengse: Eunteung / Polandia, Satin / Rambut / Sikat, Non-arah / Seueur-arah Ketat kaca sareng handrail ku baut langsung. Henteu kénging las. KN tiasa ngadamel produk ngaropéa numutkeun spésifikasi atanapi gambar anjeun.
2020/06/18
Kabel baja stainless / rigging sérial
Kualitas, Seueur, Gampang dipasang, DIY di Imah Cocog pikeun caket jero balkon jero / luar, dek karam, tangga tangga, kareta jambatan, jsb. Bahan: AISI304, AISI316 / 316L Rengse: Eunteung / Polandia, Satin / Rambut / Sikat, Non-arah / Seueur-arah Léngkah 1: Ngitung jumlah tulisan, kabel, sareng alat anu diperyogikeun; Léngkah 2: Selapkeun pas kana liang pra-pangeboran pos dimimitian; Lengkah 3: Nyorong kabel kana pas sareng ngajantenkeun éta tulisan; Léngkah 4: Nyekeng sareng kenceng pas ka pos ahir.
2020/06/18
Stainless steel tube Rail séri
Kualitas, Seueur, Gampang dipasang, Ékonomi, DIY di Imah Cocog pikeun caket jero balkon jero / luar, dek karam, tangga tangga, kareta jambatan, jsb. Ukuran pipah: Dia. 38.1 (1-1 / 2 ”), Dia. 42.4 (1-2 / 3 ''), Dia. Tabung buleud 50.8 (2 ") atanapi 40x40 (1-1 / 2'x1-1 / 2 ''), 50x50 (2'x2 '') tabung alun, sareng anu sanésna. Bahan: AISI304, AISI316 / 316L Rengse: Eunteung / Polandia, Satin / Rambut / Sikat, Non-arah / Seueur-arah Fix post ka lantai ku bolts, teras ayakeun tabung cross / bar sareng wadah tabung / bar, sareng séréskeun tali kanggo screws. KN tiasa ngadamel produk ngaropéa numutkeun spésifikasi atanapi gambar anjeun.
2020/06/18
Tentang Kami
Ayeuna, Jiannuo parantos netepkeun jaringan jasa saé sareng jualan saatos ngajantenkeun gambar perusahaan anu saé, anu parantos diapresiasi sareng diakui ku konsumén urang.
Kami yakin yén dina konsép layanan "customer heula, kualitas heula", Kenuo Hardware bakal diakui sareng diapresiasi ku seueur deui pelanggan di bumi sareng di luar negeri, sareng bakal teraskeun sareng bakal kuat.
Upami anjeun gaduh patarosan langkung, kéngingkeun ka kami
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anu anjeun bayangkeun.